Lieve oma
het is leeg zonder jou
ik wil je zo graag nog een keer zien het liefst heel gauw.
het is bijna 2 maanden geleden dat je ons verliet
en niemand die me pijn ziet
waarom zo snel waarom mocht je nog niet even bij ons zijn
me vader laat het niet merken maar ik weet het zeker hij heeft zoveel pijn.
opa zit nou in spanje helemaal alleen
als oma er nog was waren ze met zen 2 en was zij met hem mee
Oma je hebt zoveel gestreden voor je leven
maar je hebt nooit de moed opgegeven
je houde je groot als ik er was
toen zag ik je nog zitten met op je gezicht een lach
voor altijd blijf jij in mijn gedachten
en ik zal nooit vergeten hoe jij naar me lachten
-xxx- lisette