Liegen is een slechte eigenschap
Zelf een leugentje om eigen best wil is al slecht
dan blijf je je leven aan lang gehecht
sommige mensen krijgen het in gelepelt als pap
Maar als je liegt
en je verder je leven lang bedriegt
dan zul je nooit een tevreden mens worden
dan is het voorbij
Maar als je er optijd bij bent
recht dan je leven en biecht alles op
want er zit daar een krop
en als je dan alles kwijt bent
ben je een nieuwe vent