Middagje shoppen
Fladderend in mijn zomerjurk
Over de boulevard
Lekker van de zon genieten
Wat rondkijken hier en daar
Mensen in te korte broekjes
Of te dikke jassen
Dikke vrouw in mini rok
Die mij zelfs niet zou passen
Overal soft ijs
Frisdrank, zonnebrillen
Of lekker eigenwijs
Snikhete patat
Terrassen liggen vol
Overal plastic tassen
Mensen slaan op hol
Moeten nog eens passen
Twijfelen, hebben ze wel de bon?
Kijken vragend naar de man
Jij zei toch dat het kon!?
Marktkooplui
Gillen om het hardst
Moeders in hun s’zomerse bui
Kopen nog een kilo bij
Druk pratend tegen de kids
Handen in de zij
Beloven hen fijn
Een super groot ijsje
Als ze lief zijn