Proberend weg te rennen
Ver vandaan deze hindernis
Als je denkt dat ze gelukkig is
Dan heb je het toch echt goed mis
Alles is enkel schijn
Zie je die pijn niet in haar lach?
Ze leeft met verdriet
Gebeurend van dag tot dag
Proberend weg te rennen
Maar iets houdt haar in de greep
Die liefste .....
is de enige die haar écht begreep
Begrijpen doet trouwens niemand
Snappen waarom net zo min
Maar luisteren doet ..... wel
Nog steeds, al vanaf het begin
Proberend weg te rennen
Tranen die blijven stromen
Weg van het lijden
't Is om van te dromen
Daarom blijf ik nu voor jou
Omdat ik téveel om je geef
Jij bent degene die me met kleine stukjes
Even weg van de pijn en het verdriet verdreef
Proberend weg te rennen