Ik begrijp dat je boos bent
en teleurgesteld in mij
maar ik ben heel gelukkig dat ik jou ken
ja, jij maakt me blij
jij wilde naar me luisteren
jij bent een echte vriendin
jij wilde met me praten
ookal had je geen zin
Ik ben met jou heel blij
Ik besef hoeveel ik om je geef
ookal geef jij niet om mij
ik ben eindelijk weer blij dat ik leef
ik hoop dat je me vergeven wil
ik wou je niet gebruiken
zonder jou is het zo saai, zo kil
zo donker en zo leeg
zelfs toen je zweeg
jouw nabijheid is voor mij genoeg
genoeg voor mij om te weten
dat ik door jouw hulp mijn eenzaamheid versloeg
als ik jou niet had, had ik hier nu niet meer gezeten
Dat ik besta, dat ik leef
is zo, omdat ik om je geef
Ik hou van jou heel veel echt waar,
Je moet me geloven , ookal klinkt het raar
*Dit gedicht is geschreven voor Gwen,, *