Moeilijke vragen spoken door mijn hoofd,
ik zit met mezelf in de knoop....
s'nachts kan ik er niet van slapen,
is er nog een beetje hoop?
Het gevoel kan ik niet plaatsen,
is het een gevoel van houden van....
of houd ik mezelf voor de gek,
en is dat nu juist iets wat ik niet kan?
Of is de volgende stap te eng,
weet ik niet meer waar ik de antwoorden kan vinden?
heeft de vrijheid mij in zijn macht
en vind ik het moeilijk me voor langere tijd te binden?
Ik weet het niet....
vragen dwarellen door mijn hoofd...
Ik kan aan niets anders meer denken,
door deze gedachten word ik verdoofd.
Moeilijke vragen blijven komen,
ik zit met mezelf in de knoop....
Maar ik blijf er steeds op wachten,
ik blijf wachten op dat beetje hoop...