ik wilde je het wel vertellen..
maar ik zag je jou passen versnellen.
ik heb het gevoel dat je me ontloopt,
voel me slechter dan ik had gehoopt.
dacht dat het wel duidelijk was..
maar vandaag besefte ik pas..
dat jou leuk vinden,,
minder leuk is dan gedacht.
dat het me meer pijn doet,
dan dat ik ooit had verwacht..
Gedachten-gedichten
buusje