Ik zit hier op een bankje
Heel stil, heel alleen
Er komt iemand voorbij
Ik verschuil mij
Verschuilt achter een brede lach
Maar diep van binnen
Van binnen weet ik dat het fout is
Mijn hart huilt
Hij is geraakt
Geraakt door een opmerking
Een opmerking van die jongens
Ik ben gekwetst
Je zei dat ik lelijk was
Maar iedereen verschilt
De één is dik
De ander dun
De één is blond
De ander zwart
Who cares?!
Alleen zielige personen
Ja, alleen die doen moeilijk
Maar jij en ik
Wij weten wel beter
Wij zijn niet zo laf
Niet zo laf als hun
Ieder mens
Ja, zelfs wij
Zijn individuen
Elk individu verschilt!