Als ik een vlinder zou zijn
en ik verlies mijn vleugels,dan sterf ik.
Als ik een bloem zou zijn
en ik verlies mijn blaadjes,dan verwelk ik.
Als ik jou zou verliezen,dan weet ik niet
wat ik zou moeten doen.
En dan zal het grootste deel
van men hart leeg blijven staan.
Maar wees gerust.
Het blijft steeds voor jou gereserveerd.
Suske,jan en ellen.Bedankt dat jullie er zijn voor mij,ik wil jullie nooit meer kwijt!ik zie jullie graag.