ach jij
een schilderij
van rubens,
breughel de oude
of misschien picasso?:-)
een jong meesterwerk
van levendige,
in elkaar verweven kleuren
waar ik gezellig men hartje aan warm
van ingenieus bedachte
doch charmerend eenvoudige penseelstreken
die me zachtjes overspoelen met vriendschap
je weet wel
elk werk heeft imperfecties
elke schilder vergeet telkens wel
een allerkleinst detail
en hoe je het ook bekijkt
is het wel mooi
maar ontbreekt er iets
maar niet bij jou
jij bent af
en ik vind je prachtig
-x-