waarom doe je alsof ik de hoofdpersoon ben in je dag?
waarom doe je of je boeit om mij lach?
de ene dag ben je zo lief.
de andere dag doe je zo dom
ik weet niet meer wat ik denken moet
maar wat ik nu voel..
het doet me zeer,
het doet me niet goed
gedachten-gedichten!
sandra