Ik zie je gezicht voor me
Tranen staan in mijn ogen
Ik hou van je
Maar mijn hart voelt gebroken
Ik zie je op elke straathoek
Een illusie van mijn gedachten
Ik weet niet wat ik verder moet
Of wat ik nog moet verwachten
Ik loop verder over de stenen
Stap voor stap, rustig aan
Je bent uit mijn zicht verdwenen
En er stroomt langzaam een traan
Langzaam zak ik in
Met mijn rug tegen een koude muur
Wat heeft dit nog voor zin?
De prijs ervan is altijd te duur
Ik voel niets meer om me heen
Geen warmte, geen liefde, zelfs jou niet
Het maakt me alleen
En ik voel alleen nog maar verdriet
Een traan, de enige warmte voor mij
Ik zit me af te vragen
Wie en waar ben jij?
En mijn gedachten blijven maar plagen
Is het een illusie of is het echt
Sta je daar werkelijk voor me
Maar nee, je bent alweer weg
En ik volg je
Maar ik zie weer nergens
Het begint weer van voor af aan
Je bent niet hier, maar ergens
En er stroomt weer een traan