Jij bent verandert en je leven ook !
Ik heb ingezien dat je me echt graag hebt!
gestopt met al die gruwelijke dingen te doen aan je mooie lichaam.
ben echt blij voor jou en ook voor mij !
heb gezien da je nu gelukkiger bent dan toen,
hebt ook een pracht van een vriend gevonden,
die je samen met mij kan troosten.
Kzie da je kunt genieten
genieten van de mooie dingen in het leven,
je kan terug lachen en plezier maken zoals vroeger!!
Dat doet me super veel plezier !!!