Elke dag bid ik dat je langs zal komen
Elke keer denk ik dat ik je zie rijden
Ik ga zelfs eerder naar school
om samen met jou een sigaretje te roken
Elke keer droom ik dezelfde droom
En hij gaat altijd over jou
Over jouw krullen, lach en ogen
Maar niemand mag het weten
Ik wordt gek van al die twijfels
Al die hoop om jou te zien
Dat ik me 's ochtends opmaak
Alleen omdat ik jou tegen het lijf kan lopen
en als ik je zie lopen en je zwaait
Gaat er echt zoveel door me heen
Maar alleen trek ik dit echt niet
En er is niemand die weet waar ik mee zit
Ik probeer je aandacht te trekken
En valse hoop zegt mij elke ochtend
Dat het toch best zou kunnen
Al weet ik dat dat fout is
Ik leef toe naar de dagen
dat jij er bent, zo dicht bij mij
Ik hoop nog steeds dat als ik instort
Jij er bent om mij te troosten
Maar hoe langer ik naar je kijk
Hoe minder ik begin te geloven
Dat dit alles zin heeft
Maar ik hoop nog slechts één ding,
Dat je me weet te vinden,
Als je je alleen voelt.