Ik voel de warme handen die zeggen ik laat je niet los,
Ik hoor de woorden die zeggen ik ga voor jou
dingen die je zegt maakt mij vechten voor ons twee
Ik vertrouw jou en de zinnen die over je lippen spoelen
Ik geef mezelf ook al zegt iedereen je zit fout
Ik zet de deuren van me hart open, alle lucht kan eruit
Jij neemt een hap lucht en ademt mijn hart in
Mijn hart zei je niet genoeg….
Ik voel nu de verlangens naar die warme handen
Ze zeiden ik laat je niet los, maar waarom voel ik ze dan niet
Ik denk na over die woorden die zeiden ik ga voor jou
Ik kijk om me heen maar zie je niet
Ik herhaal in me hoofd de zinnen die over jou lippen spoelde.
Waarom is dan het enige wat nu spoelt mijn tranen?
Ik gaf mezelf voor jou,
Nu geef ik mezelf over, door jou.