Het plaatsen van gevoel in de leegte van volheid
Kracht gevend een ook weer zo moe zijn
Doorbrekend weten waar te gaan, doelloos van hoe te gaan
Inzicht en ervaring, gegeven in kracht
Nog steeds niet te plaatsen
Zitten en kijkend naar de wolken
Mijmer ik verder, in gedachten,
voelend van wat ik nu voel
Gedreven in geschreven woorden, komend uit mijn hart
Drijven mij weg, in het mijmeren van me zelf
Om me heen kijkend naar al het moois
De eenvoud van moeder aarde
Geeft mij een vol gevoel van liefde
Kijkend naar mijn kinderen, golf van liefde in verbintenis
Kijkend naar me zelf, soms nog zo tastend en soms zo bedreven
Een vol gevoel van leegte in me zelf
©2006 n8vlinder