Moederdag
Hier is moederdag alweer
met zoveel verassingen in peto
hopelijk ben je nu niet teer
voor deze leuke cadeau
Moederdag is speciaal
niet iedereen maakt dit mee
maar het is wel normaal
en het is zeker oké
Op deze dag geven alle kinderen iets
iets groots of iets klein
deze dag is de kinderen hun favoriet
hun moeder iets geven
dat is pas fijn
Er zijn ook verschillende mensen
die zoiets wensen
maar die het jammer genoeg niet hebben
en die zich er maar moeten bij neerleggen
Ook al is dat niet gemakkelijk,
toch moet het zo zijn
ergens vinden ze een ander geluk
en dat doet ook geen pijn
Mama
dit jaar geef ik je een cadeau
één om nooit te vergeten
één die anders is dan anders
iets dat je altijd zal bij blijven
één dat je altijd zal blijven weten