Niemand kan in je hoofd kijken
en jij hoeft dat andersom
ook niet te doen.
relateren is net als leren fietsen
je geeft jezelf gestalte
door je mond open te doen
je neemt het risico dat wat
je zegt de ander niet bevalt
maar het is de enige manier
jezelf uit te vinden
geen kant en klare conclusies
je mag onzeker zijn
manipulaties zijn zo vermoeiend
telkens raden of wat je gaat
zeggen de ander wel zal bevallen