O wat voel ik mij rot
dit gevoel is gewoon te zot
je laat me in onzekerheid
nee ik wil je helemaal niet kwijt
maar jij twijfelt veel te erg
en ik zie er tegen op als een berg
om te horen van jou
jij bent gewoon niet mijn vrouw
ik wil vrij zijn
o wat doet dat een pijn
ik dacht dat jij het was voor mij
ik liet je juist super vrij
maar waarschijnlijk was het gewoon te snel
en is het daarom dat je me niet meer bel
ik wou gewoon liefde geven
en leuke tijden beleven
maar ik ben bang dat dat er niet meer in zit
je bent een lieve vrouw,ik was jou druif met pit
dikke kus en hoop dat je vind wat je zoekt