Ik mis je
Zou je zo graag willen vasthouden,
Je kussen,
Maar ik kan het niet,
Ik mis je,
zou je zo graag dingen vertellen,
Tegen je aankruipen,
Maar kan het niet,
Ik mis je,
Zou zo graag weer wat met je beginnen,
Zeggen hoeveel ik om je geef,
Maar ik kan het niet.
mijn gewonnen verdriet en verloren geluk.