Hopeloos en verloren kijk je me aan.
Zoekend naar de juiste woorden,
Om mijn hart weer te winnen.
Je ziet niet je fouten.
Die je maakt in je leven.
En toch verlang je nog steeds naar me.
Zoek niet naar iets wat je niet kan vinden.
Want je neemt energie weg,
Die je voor andere zaken kan gebruiken.
Neem de draad weer op,
Ga verder met je eigen leven.
En gom me uit je hart.
Want ik woon in een andere wereld,
Waar geen plaats voor je is,
Omdat je me pijn hebt gedaan.
Sorry...
Dat ik je geen kans meer geef,
Om mijn hart weer pijn te doen.