Vertrouwen in jou,
is vertrouwen in mij
Mijn gevoel zegt;
ga verder met dwangrijm
Nou,dat vinden sommige mensen niet fijn
Dus dat zou rampzalig zijn
Je liefde maakt mij klein
Je bent de eeuwige spijbelaar
Ja mensen,verklaar dat maar
Ik,de rijmelaar
Aan de kant,flikker op,iedereen opzij
Mijn geliefde komt eraan huppelen
Een schattig lief poedeltje aan haar statige zij
Haar verbluffende ogen doorboren het terrein
Kijk die mannen eens likken
Ze smaakt als de beste wijn
Maar ze zullen worden vergiftigd
En ik vier het festijn
Zij is magisch,dynamisch,panisch
Om te lachen dit
Echt hilarisch
Leuk,ik vind mezelf dramatisch
Hatsjie!
Lekker zo'n nies
Daar kwam eindelijk de grote olifant,
die 'het geval' uitblies...