Het voelt zo goed
De hemel in mijn handen
Natuur,mijn omgeving
Heerlijk man
Gewoon verwarmd
Water verdampt
Waas van desorientatie
Verstand op eenzame hoogte
Veredeld de eindeloze liefde...
Echt,je moet me geloven
Het teken dat voorbestemd was
Reactie was...
Onbeschrijflijk
Het hoofd kan niet wijken
Niet er van af te zetten
Hoeft ook niet
Dank je wel
Je maakt me onzichtbaar