Mijn tranen zitten te vloeien
Alleen omdat, ik jou zo mis
Je bent zomaar verdwenen
Voor altijd in me hart vermist!
Mijn tranen laten het zien!
Dat mijn leven niet bestaat
En geen toekomt voor mij is
Ik moet toch steeds in de pijn staan
Mijn tranen blijven eeuwig vloeien!
Niemand die ze opdroogt
En me de liefde wilt geven
Me oude tranen zijn zo verdroogt
Mijn tranen blijven gaan
Ik zag je staan en kijken
Maar onze afstand was niet te vergelijken
Jij woont in belgie en ik in nederland!
Mijn tranen zullen blijven bestaan
Voor altijd tot ik jou gevonden heb
Dat ik niet meer verder moet zoeken
Ik wil jou zien zoals ik jou ken
Mijn tranen blijven vloeien en dromen
Alleen waneer zal ik jou weer gaan zien?
Ik heb niks niet je e-mail , telefoonnummer
Moet nog een jaar wachten bovendien
=(
I still love you