Een droom
Waar de duisternis licht wordt,
en de regen de zon.
Waar de kou overgaat in warmte,
en het grijs in een kleurengazon.
Waar de mensen niet meer vechten,
en waar de kinderen gelukkig zijn.
Daar waar de dieren spelen,
en er plaats is voor groot en klein.
Daar vinden wij onze droom,
een wereld zonder gevaar.
Daar vinden wij, uiteindelijk, na al onze ellende,
daar vinden wij, voor altijd, elkaar.
Als in een droom.