Gevangen
Onder het commando
van stommiteiten
kan ik niet zeker zijn
accepteren hoe het is
De angst die vereenzamen
heerst over mij
laat de leugen stoppen
mijn hart bloed leeg
Wanneer zal de waarheid
zich tronen aan mij
opdat ik enig respect zal krijgen
voor wie ik ben