Kleppende klep dicht
verdor maar
kruip schuilend in je schulp
braak maar
kots, tot je niet meer kan
komt het zuur al naar boven?
Geel met volledige klont
Hikkend klaagt het
Bevrijden kan niet
Je slikt het door
tandenknarsend, sluit je mond
laat het borrelen
Laat het dán uitbarsten
Alleen jíj hebt last
Alleen jíj kan dit einde zijn