klein meisje
lief klein meisje
met grote mooie dromen
is er van overtuigd
dat ze uitkomen
klein naief meisje
met ambitie
weet nog niet
dat de tijd
veel te snel verstrijkt
maar het schijnt
dat geld een hoop goedmaakt
klein dom meisje
denkt dat ze heel de wereld aankan
verwacht nog geluk te vinden
mooi huis en een lieve man
klein raar meisje
denkt dat ze haar ouders
niet meer nodig heeft
dat iedereen
voor de liefde leeft
terwijl ze haar hart weggeeft
aan die leuke jongen
ik, klein meisje
ik voel ze het beweren
ik zie ze het denken
maar de tijd zal ons leren
wie de waarheid kent