Ik heb mensen gekend…
Die wilden bepalen wie ik mocht zijn
Wat ik mocht denken en voelen
Waarin ik moest geloven
Ik mocht niet groeien, ze hielden mij klein
Ik heb mensen gekend…
Die wilden bepalen waar mijn grenzen lagen
Welke keuzes ik wel en niet mocht maken
Waarnaar ik wel en niet verlangen mocht
Ik moest me naar hun wensen gedragen
Ik heb mensen gekend…
Die wilden bepalen waar en wanneer ik fout zat
En hoe ik daarvoor boeten zou
Waarvoor ik bang moest zijn
Totdat ik er genoeg van had gehad
Nu zijn er mensen die ik ken…
Die me laten groeien
Mij los durven te laten
Die mij mezelf laten zijn
Omdat deze mensen wél accepteren wie ik werkelijk ben!