Wat een normale school dag moest worden
Werd iets wat ik nooit zal vergeten
Vrolijk liep ik door de gangen
Toen ik om me heen jou naam hoorde vallen
Geruchten gingen rond
En ik was op zoek naar jou
In de hoop dat ik jou zou vinden
En jij mij kon vertellen dat je in orde was
Ik raakte in paniek toen bleek dat het waar was
Voor eventjes zakte ik door de grond
Je had besloten voor de middagtrein te springen
Vastbesloten stond je daar
Toch twijfelend zette je een stap naar achter
Iets wat je niet eens durft te dromen, gebeurde toch
De trein reed langs
Tot onze grote schrok werd je meegetrokken
Wachtend op het moment dat jij bij komt
Dat we niet bang hoeven te zijn je alsnog te verliezen
Lieverd, kom snel bij
Wees niet bang
Ik zal er voor je zijn wanneer dat moment daar is
Ik zal aan je zijde waken
Geef niet op
Ik ben er..