Voel je je beroerd?
Dat had ik nooit gedacht
Beroofd, dat blijkt
maar ontzet blijft onverwacht
Muisstil, zoals we altijd zeggen
En vol van verdriet
Voel je je soms klein?
Of begrijp ik je nogmaals niet?
Grut van onder je nagels
Sta nu toch eens op
Je moet je handjes wassen
Voel die zachtheid van het sop
Voel je je weer goed?
Dat had ik wel gedacht
toch, beroofd nog steeds
dat kwam echter niet onverwacht