de woorden die je ogen spreken,
maar je mond nooit heeft vertaald.
wetend je bent de beste,
je hebt immers nooit gefaald.
je zit vast in mijn hoofd,
je hebt me van mijn hart beroofd.
het enigste dat je niet ziet..
is dat ik niet alleen vreugde voel,
maar ook verdriet.
greets buus