In dit gebouw voel ik mij alleen
Even geen mensen om mij heen
Op de tribune, starend naar de stand
Op het telbord aan de kant
Iedereen is in de kantine of al weg
Verlaten, zonder overleg
In de steek gelaten door het kabaal
Aangemoedigd, verdwenen, allemaal
Verloren maar toch gewonnen
De leugens die zijn verzonnen
Op straat, het is al donker en al laat
Ze voelt het verraad, de haat
Dichtgeklapt, opgesloten
Verlaten, de pijn, neergeschoten
Nooit zal alles meer hetzelfde zijn
Een vergissing, op langer termijn
Alleen gelaten op deze zaterdag
Ik loop naar buiten, neerslag
Het laat me koud, laat me zinken
Laat me in deze regen verdrinken
Gesloten voor de mensen om me heen
Want zij laten mij staan, hier en alleen
Verraad, verlaten en verliezen
Dat is het geen waar jij voor wilt kiezen