plots in andere sferen
een andere taalgebruik
een nieuwe toon
slechts vermoeid kan ik je nog spreken
ieder woord uit mijn mond
steeds dezelfde raadseltaal
met het klotegevoel pas erna beseffend
welke toverformules leiden
tot het aanvaarden van de stilte
die elk woord aan de doofstomme schenkt
in de schoot van het gevoel
te willen, maar niet te kunnen zonder jou