Ik voel pijn
in mijn hart
het voelt niet fijn
het tart
ik doe raar
tegenover jou
ik ben gaar
maar ik hou van jou
je bent mn vader
en belangrijk voor mij
je bent mn vader
en er altijd voor mij
maar nu ben ik te ver gegaan
heb je woest gemaakt
wat heb ik gedaan
alles van binnen staakt
zit hier met een enorm schuldgevoel
tegenover jou
ik probeer ’t uit te leggen als je begrijpt wat ik bedoel
dat ik van je hou
Het spijt me zo
wat ik heb gedaan
het spijt me zo
dat ik zo tekeer ben gegaan
Het doet pijn
van binnen hoe ik ben en doe
Nee, het moet niet zo zijn
maar anders, ik weet alleen niet hoe
Het spijt me pap!