Over Jou en Mij
Nu zit ik hier,
Op de grond, elke keer.
Gedichten schrijven voor jou,
Omdat ik zo onwijs veel van je hou.
Ik kan ook niet goed praten,
Daarom schrijf ik het op.
Kan ’t gewoon niet laten,
Het zit vast in mijn kop.
En dat moet er uit,
Omdat ik erop stuit.
Te lang in mijn kop blijft kraken,
Schrijf het op om me niet boos te maken.
Want wat ik niet wil zijn,
En vooral niet op jou.
Is boos worden met heel veel pijn,
Omdat ik zielsveel van je hou!