Smeerwortel
Er is geen breuk of wond
die geen verbetering ondervond
geen buikloop, jicht of hoest
die het zonder smeerwortel stellen moest
als u die er nu kennis van heeft
niet voor het oogsten en gebruiken ervan beeft.
GCH
Uit mijn boek "Gezond beter worden"