het is benauwd
een dikke deken bedekt je
muren komen op je af
ze sluiten je in
angst besluipt je
de verstikking volgt
waar te gaan
ingesloten
wat te doen
verwarring
het gevoel overmeestert je
neemt je gevangen
je valt
een diep zwart gat
vechten heeft geen zin meer
tranen stromen
stromen als een wilde rivier
een rievier die je meevoert
meevoert naar diepe pijn
een bos zonder einde
het is over
het is voorbij