Een klein koppie komt boven het stro uit
wat ben jij een lieve kleine schuit!
Heel klein en zacht zit je daar alleen
want waar is toch je moeder heen
Wees maar niet bang, ik zal er voor je zijn
ja ik weet, het doet nog even pijn
maar weet dat ik er ben voor jou
omdat ik nu al van je hou!