Waarom ben je weggegaan?
Voor iedereen stond je klaar.
Jij was de zon en het licht in ons hart,
maar nu is alles gedoofd.
Om ons heen is nu een donker gat,
een leegt, een stilte.
Je verlies doet ons pijn.
Je stemt ons diep bedroefd.
Maar jij zal er altijd wezen
in ons hart zal je voort leven.
Voor tante Georgine die overleed in januari