een bloem
een paardenbloem met allemaal pluisjes
zo zag onze familie eruit
maar nu is er 1 pluisje uit
en dat bent u oma
waarom bent u nu weg
weg voor altijd
dat ene pluisje
de bloem is niet meer compleet
u bent weg maar toch hier
u zit in mijn hart
dat pluisje zit daar gevangen
gevangen in mijn hart