'k weeet het gewoon allemaal niet meer.
'k voel me zo leeg , eenzaam , alleen.
niemandd die ooit zal begrijpen wat ik voel.
wat is mijn doel ,
om dit leven te leiden.
met pijn , angst , verdriet.
en soms blije momenten.
Maar die gaan ook snel over.
soms wou ik gewoon dat dit het einde was...
Of dat ik helemaal niet leefde ...
dat ik een einde aan me leven maakte ...
maarjaa .. ik weet het allemaal niet meer .