Als ik denk
Denk ik aan leuke dingen,
Als ik denk.
Denk ik aan lekker en vrij, in de natuur kunnen zingen,
Als ik denk
Denk ik aan nare dingen,
Als ik denk
Denk ik aan eenzaamheid
Als ik denk
Denk ik aan, dat je steeds als je naar school gaat enorm lijd
Als ik denk,
Denk ik meestal aan dat,
Mijn leven zit op geslote in een groot diep gat,
Niemand ziet mij staan,
Dat doet vaak pijn
Ik zou graag willen zeggen: ik kom er aan,
Pas op ik lijn,
Heb je dat gezien,
Ik ben afgevallen,
Maar ik krijg door die slapeloze nachten alleen maar wallen.
Soms heb ik wel even vrienden,
Die laten mij uiteindelijk toch weer vallen…..
(ik heb ook nog een ander gedicht dat zo heet maar dat was een foutjeee)