Eerst zag ik alles zwart voor mijn ogen
van een kleurrijke wereld kon ik alleen maar dromen
Plots klaarde dan toch alles op
mijn gedachten zeiden niet meer stop
Een pad bezaaid met kleuren lag voor me open
heerlijk kon ik er overheen lopen
Maar op een dag verscheen er een tweesprong
wist niet welke kant ik op kon
Links een wereld, vol met reizen en liefde
alles wat mijn hartje ooit bezielde
Rechts een wereld, vol met liefde maar ook onenigheid
waarom beland ik in deze tweestrijd?
Ik sta hier nog steeds van toen
onwetend wat te doen
Elke kant biedt een oneindige tederheid
ik kan geen keuze maken, bang voor spijt
Vaak heb ik zin om links af te slaan
rechts laat me toch maar in de kou staan
Een waas van onzekerheid omringd me weer
wat moet ik doen? ik weet het niet meer