Als ik s'nachts lig dromen,
Droom ik over dingen die ik leuk vind
Als ik niet kan slapen,
Kijk ik naar de sterren in de lucht.
100.000 sterren in de lucht,
Waar komen ze toch vandaan?
Af en toe lijkt het alsof ze je aanstaren,
Met kleine glimmende oogjes.
Soms zie je er een naar beneden vallen
en dan doe je snel een wens..
100.000 sterren in de lucht
Je kan ze niet tellen
Het zijn er teveel
Maarja het geeft wel rust
Al die glimmende puntjes in de donkere lucht
Als je er te lang naar kijkt,
Val je vanzelf in slaap.
En als ik s'nachts droom,
Droom ik over dingen die ik leuk vind.