Ik zocht naar een jongen,ik zocht naar jou,
ik zocht naar iemand die ik kon vertrouwen,
als hij zei: '' Ik hou van jou! ''
Ik zocht naar die persoon,waarvoor ik zal leven,
ik zocht naar datgene,
waaraan ik liefde kon geven...
Ik zocht naar degene,die kon begrijpen wat ik voel,
ik zocht naar iemand die het meende,
als hij zei,dat hij begrijpt wat ik bedoel...
En na lang zoeken heb ik de perfecte jongen gevonden,
iemand die me gelukkig maakt,
iemand die mijn ziel niet wil verwonden...
Ik heb jou gevonden,en nu zijn wij samen één,
ik wil jou nooit meer kwijt,
want zonder jou liefde ben ik alleen...