wees blij dat je me geen kans meer hebt gegeven
anders was je nog meer van me gaan houden
had je geweten hoe het kon zijn
om iemand te hebben die echt om je geeft
dan had je kunnen weten hoe het zou zijn geweest
dan was je zonder mij niks meer geweest
dan was je mijn alles geweest
wat je doet met mij ik weet het niet
het is mijn straf voor al je verdriet
doe me 1 plezier laat me je vergeten
haal me uit je ban ik heb deze straf niet verdiend dat ik niet zonder je kan