soms voel ik me alleen,
soms voel ik me anders,
soms voel ik me buitengesloten...
soms hoor ik er gewoon niet bij ,
maar dan ben jij er
die mij vrolijk maakt,
en het gevoel geeft dat ik wel iemand heb.
misschien ben je wel eigenlijk een vriend ...
ik hoop het teminste ..
soms word ik gek van jou,
in een positieve manier...
zal ik het zeggen ..
ja of nee...
wachtend op het antwoord,
en het jaar is bijna voorbij ...
ik denk aan jou,
dacht jij maar ook aan mij ,
ik wil je zo graag
okal klinkt het nu alsof je een ding bent ,
(ja eigenlijk wel hea, een lekker ding hahaha)
iedereen vind je wel aardig ,
nooit knap..
waarom kijken mensen zo erg naar het uiterlijk?
het boeit mij niets,
jij maakt me blij ,
vrolijk,
en laat me lachen.....
in mijn leven , waarin ik het soms moeilijk heb,
is zo een iemand altijd wel fijn ...
het komt er gewoon op neer dat ik voor je gevallen ben,
ik hoop jij ook voor mij...
het zal wel niet zo zijn, maar het maakt me niets uit.
als ik je maar als vriend heb ben ik al dolgelukkig,
eerlijk gezegt ... ben ik doods bang voor je reactie,
en ben ik bang dat je geen vriend meer wilt zijn,
ik heb dit eerder meegemaakt,
ik wil dit niet meer,
maar ik moet het vragen,
anders weet ik het nooit .....
anders blijf ik afvragen ...
anders weet ik het niet