Dromen over mijn grote liefde,dromen over jou,
dromen over de dingen,
die ik je zo graag bewijzen zou...
Dromen over je lichaam,dromen over liggen in jou armen,
dromen over wij 2 samen,
over hoe je mij ligt te verwarmen...
Dromen over samen lieve woordjes zeggen,
dromen over wij 2,
in jou armen liggend onze liefde uitleggen...
Dromen over een knuffel,een kusje en een zoen,
dromen over als we samen zijn,
wat we dan allemaal zouden doen...
Dromen over de onzekerheid of ik jou wel verdien,
dromen over samen oud worden,
ach,,we zullen zien......