soms lijkt het alsof een melodie klinkt in haar oren.
ik ben een tulp die groeit naar haar idieen.
mijn blad laat vallen als ze er niet meer is.
ik mis haar stralen als ze verdwenen is achter de wolken.
en ben bang voor iets wat herfst heet.
warmte en licht is iets waar ik familie mee sticht.
ik wil haar laatste druppel proeven.
en de kou over me heen laat vallen tot ik kan
slapen en wacht op haar naam die lente heet
en weer zal bloeien.